Trio's (fluit, hobo, harp)

Arpeggio Trio

Terug naar zoekresultaten

Han Kapaan
071-576 26 97
071-576 51 13
http://www.myspace.com/arpeggiotrio

Meer informatie over:

Het Nederlands Arpeggio Trio werd opgericht in 1976. In eerste instantie was het een gelegenheidstrio, maar gezien de toenemende vraag naar deze unieke combinatie van fluit, hobo en harp, werd besloten er een vaste combinatie van te maken. Het Arpeggio Trio heeft een zeer uitgebreid repertoire van klassiek tot moderne en populairklassieke muziek. Onlangs heeft het trio weer een solocd "Music of Arpeggio" met medewerking van de organist/componis André de Jager gemaakt.

Het trio geeft regelmatig concerten in Nederland en overige landen van Europa. Ook maakte het trio, op verzoek van de Nederlandse ambassade. een toernee naar Saudi-Arabië. Voorts wordt het trio veelvuldig gevraagd als begeleiding tijdens kooruitvoeringen, cdopnames en tvprogramma's.

Dieks Visser studeerde dwarsfluit aan het Amsterdams Conservatorium bij Pieter Ode en in Parijs bij René Le Roy. Hij behaalde het solistendiploma en de Prix d'Excellence de la Ville de Paris". Dieks maakte deel uit van verschillende ensembles en is als hoofdvakdocent dwarsfluit verbonden aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

De freelance hoboïst Han Kapaan studeerde bij de vermaarde hoboïst Jaap Stotijn en aan het Amsterdams Conservatorium bij Cees van der Kraan. Hij maakte deel uit van verschillende kamermuziekensembles en is als solist te beluisteren op een kleine 200 lp/cd's. Han, die zowel in Nederland als in Canada woon, heeft inmiddels over de gehele wereld concerten gegeven.

Reinilde Buys studeerde bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, en behaalde het diploma uitvoerend musicus met de aantekening voor kamermuziek. Zij is verbonden aan een harpduo en aan een kamermuziekensemble. Reinilde is voorts docente aan de muziekschool te Breda en harpiste bij de Hoofdstadoperette. Sinds 1994 maakt zij deel uit van het Nederlands Arpeggio Trio.